Youngtimer Event 2016

Is er binnenkort een evenement waar Lancia Thema liefhebbers naartoe zouden moeten? Plaats het hier
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Paolo
Berichten: 1671
Lid geworden op: 19 okt 2008, 11:20
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Youngtimer Event 2016

Bericht door Paolo » 10 jan 2016, 20:09

Op 22 mei aanstaande wordt wederom het Youngtimer Event georganiseerd. http://youngtimerevent.com/ Helaas valt deze datum bijna elk jaar samen met de http://www.Italyherewe.com-trip, waar MJ en ik ook dit jaar weer aan mee hopen te doen.

Maar omdat de Lancia Thema de ultieme Youngtimer is lijkt het ons toch de moeite van het onderzoeken waard of we toch iets kunnen organiseren. De vraag aan jullie is dan ook: Wie-o-wie vind het leuk om deze kar namens het Thema Register te trekken?

In een nutshell: inschrijven voor de Club Parking: hier krijgen autoclubs de mogelijkheid om zich te presenteren.Dit gebeurt met auto's, maar ook met promotiemateriaal indien aanwezig. (Aanmelden kan op http://www.youngtimerevent.com/clubs)

Nadenken of we hier iets mee willen doen: Om extra aandacht te krijgen kunnen we een Thema-eigenaar (met een leuk verhaal) uit laten nodigen op een autopodium voor een kort interview met de auto.

En de invulling van deze: Het thema van het concours is dit jaar 'reispaleizen': de vlaggenschepen uit de jaren 70/80/90. Hier hoort de Thema natuurlijk ook bij. Dus hier zou een Thema LX of 8.32 in concoursstaat aan deel kunnen nemen.

Vanzelsprekend willen MJ en ik graag meehelpen en -denken. Maar zoals al geschreven, we kunnen er op de 22ste mei zelf niet bij zijn.
Je moet nooit harder rijden dan je beschermengel kan vliegen.

Gebruikersavatar
Paolo
Berichten: 1671
Lid geworden op: 19 okt 2008, 11:20
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Youngtimer Event 2016

Bericht door Paolo » 02 feb 2016, 09:17

Heren, ik ben een beetje teleurgesteld in de hoeveelheid reacties. Maar de boodschap is duidelijk; niemand voelt zich geroepen om de kar te trekken. Is er misschien wel iemand die een soort coördinatie-achtige-rol wil pakken op 22 mei?
Je moet nooit harder rijden dan je beschermengel kan vliegen.

don pedro
Berichten: 435
Lid geworden op: 23 okt 2008, 18:28

Re: Youngtimer Event 2016

Bericht door don pedro » 02 feb 2016, 15:01

Normaliter wil ik dat nog wel eens oppakken, ook vanuit de LCN. Maar juist in die periode zijn we als club ook volop bezig met evenementen ed.
We kunnen het wel promoten op de site etc, maar zoals vaak is het zijlijn gedrag. Is herkenbaar, iedereen is druk druk.

Plaats reactie

Terug naar “Evenementen”